Veģetārā, lētā, ātrā pica

4 1
Kolekcijas: Veģetārās
Man patīk tas, ka visas sastāvdaļas picas pamatnei ir dabīgas, un nav jāizmanto speciāls picas maisījums.

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze kliju (var aizstāt ar miltiem)
  • Karsts ūdens
  • Picas virskārtai:
  • 300 g siera (2 veidu)
  • 4 - 5 marinēti gurķi
  • 1 tomāts
  • 3 šampinjoni
  • 1 paprika
  • Tomātu pasta
  • Picas garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lielā bļodā ieber miltus un klijas vai visas 3 glāzes miltu. Lēnām maisot, pievieno karsto ūdeni. Ja ir pārāk karsts, tad beigās var pievienot aukstu.
  2. Mīca ar rokām līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Ja par daudz ūdens, pieber klāt nedaudz miltu.
  3. Kad mīkla ir mīksta un nelīp - saveļ piciņā, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz 10 - 15 min.
    Kad mīkla ir mīksta un nelīp - saveļ piciņā, ietin pārtikas...
  4. Sagriež visus dārzeņus šķēlītēs.
    Sagriež visus dārzeņus šķēlītēs.
  5. Sarīvē sieru.
    Sarīvē sieru.
  6. Mīklu izņem no ledusskapja un paņem kādu 1/3 - 1/2 daļu (atkarībā, cik liela ir panna/trauks, kurā picu ceps).
  7. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem.
  8. Mīklu vēl mazliet pamīca un tad izrullē plānā kārtiņā.
    Mīklu vēl mazliet pamīca un tad izrullē plānā kārtiņā.
  9. Mīklu ieklāj uz cepamā papīra plātē un uz mīklas izsmērē tomātu pastu.
    Mīklu ieklāj uz cepamā papīra plātē un uz mīklas izsmērē tom...
  10. Pa virsu uzkaisa sieru.
    Pa virsu uzkaisa sieru.
  11. Tad izkārto dārzeņus.
    Tad izkārto dārzeņus.
  12. Atkal uzber sieru un uzkaisa picas garšvielas.
    Atkal uzber sieru un uzkaisa picas garšvielas.
  13. Kad cepeškrāsns uzkarsusi, cep 10 min 180 grādos.
  14. Labu apetīti!

Komentāri

Viktorija 2016. gada 6. novembris 10:23
obligati vaig divu veidu sieru??????????
samanta 2016. gada 18. augusts 17:50
man loti patika.
Ieva 2015. gada 2. maijs 19:17
Paldies, traki pieedos, bija ļoti garšīgi :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni