Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti kartupeļu salāti ar zaļo citronu garšu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu kartupeļu
  • Mērcei
  • 400 ml turku vai grieķu jogurta (Lindahls), 2 tējk. cukura, 3 ēd. k. majonēzes, 3 ēd. k. olīveļļas, 2 ēd. k. gurķu marinādes, viena zaļā citrona sula un rīvētas miziņas, 1 ēd. k. etiķa, sāls un baltie pipari
  • Pārējās sastāvdaļas
  • Viens mazos kubiciņos sagriezts dzeltenais sīpols, 100 g mazos kubiciņos sagrieztu marinētu gurķu, 10 cm plānās šķēlītēs sagrieztu krokusu, pa 2 ēd. k. sagrieztu diļļu un pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Jāsagriež kartupeļus palielos kubiciņos vai apaļās šķēlītēs. Cepiet kartupeļus cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20–25 minūtes. Pēc tam tos atdzesējiet. Samaisiet visas mērces sastāvdaļas un uzmanīgi pievienojiet kartupeļiem un pārējām sastāvdaļām.
  2. Salāti saglabā labu garšu 1–2 dienas pēc to pagatavošanas. Salāti lieliski der ar cepešiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas