Mīkstās šokolādes koņča

Sastāvdaļas

  • 1 /2 tējk. sāls
  • 100 g sviesta
  • 1 buņdža iebiezinātā piena
  • 5 krūzes cukura
  • 1 iepakojums zefīra
  • 1 tāfelīte melnās šokolšdes
  • Rieksti( kadi un cik daudz jusu ziņa)

Pagatavošana

90 min.
  1. Katlā izkausē sviestu.
  2. pievieno iebiezināto pienu, cukuru, visu samaisa un maisot lauj masai uzvārīties.
  3. tad pievieno zefiru, šokolādi un samaisa
  4. pēc tam pievieno riekstis un sāli.
  5. tad visu ielej formā kas klāta ar cepamo paoīru, lai velak butu vieglāk izņemt, un ieliek ledusskapi uz 1h
  6. pec sis stundas masu iznem un sagriez sev velamos gabalinos un gatavs :))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi