Mīkstā šokolādes koņča

Sastāvdaļas

  • 1 /2 tejk. sāls
  • 100 g sviesta
  • 1 buņdža iebiezinātā piena
  • 5 krūzes cukura
  • 1 iepakojums zefīra
  • 1 tafelīte melnās šokolādes
  • Nedaudz sasmalcināti rieksti (kādi, cik daudz jūsu zinā)

Pagatavošana

90 min.
  1. Katlā izkausē sviestu.
  2. Pievieno iebiezināto pienu un cukuru, lauj tam visam nedaudz uzvarities to maisot.
  3. Pēc tam pievieno zefirus, šokolādi un maisa kamēr ir izveidojusies viendabīga massa.
  4. Tad pievieno riekstus un sāli- samaisa.
  5. Tad to visu ielej kādā vormā, kura noklāta ar cepamo papīru, lai būtu vieglāk izņemt.
  6. Kad tas darīts, formu ar masu ieliek ledusskapī uz 1h vai vairak.
  7. Tad to izņem, sagriež sev velamos gabaliņos un gatavs! :))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi