Brotolla holandes mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 brotollas filejas
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. sviesta
  • Mērcei
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 citrons
  • 250 g sviesta
  • Pētersīļi
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. piparu

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivi ierīvē ar sāli un pipariem un cep cepeškrāsnī 15 min. Atsevišķi katlā izkausē sviestu, pievieno olu dzeltenumus, pētersīļus, sāli, piparus un citronu sulu. Visu maisot uzvāra. Mērcē liek sadalītus zivju gabaliņus un samaisa. Ēdienu pasniedz ar tvaicētiem dārzeņiem.

Komentāri

Martins 2010. gada 7. decembris 17:47
Ir garsigi, tikai vel receptes deretu sai zivij, atradu stura veikala pie majas. Rulle
Maksimeljan 2010. gada 6. decembris 21:05
Piekritu ar visiem,garšigi! :)
Igors 2010. gada 6. decembris 09:44
Viegli un gāršigi !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi