Brotolla ar dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 brotollas filejas
  • 2 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 1 citrons
  • 3 ēdamk. rīvēta siera
  • 1 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 ēdamk. sasmalcināta bazilika
  • 250 g saldā krējuma
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivju filejas ierīvē ar sāli un pipariem un apslacina ar citrona sulu. Sīpolu nomizo, sagriež šķēlēs un liek virsū zivs filejām. Pēc tam virsū liek šķēlēs sagrieztus tomātus un sarīvētu sieru. Krējumā iejauc sāli, piparus, pētersīļus, baziliku, muskatriekstu. Maisījumu pārlej pāri zivij. Zivi cep cepeškrāsnī 18 min. Ēdienu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Maksimeljan 2010. gada 6. decembris 21:04
Vau,vienkarši super!!! Paldies, Jums, par Jusu garšigakas variantiem.
Cipans 2010. gada 6. decembris 11:05
Paldies par recepti, mammai garsoja:)
Igors 2010. gada 6. decembris 09:40
Ļoti viegli un atri !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi