Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Putraimu biezputra ar senem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Putraimi-2 gl
  • Udens-4 gl
  • Spekis- 100 g
  • Senes-200 g
  • Sipols- 1 gab
  • Kiploks- 3-5 daivinas
  • Sals
  • Kimenes
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Grapi ielej udeni, pieber sali, uzvara, ieber putraimus un vara lidz gatavibai. Senes sagriez skelites, apcep ar sali un kimenem. Pieber piparus, pievieno sakapatu kiploku, patur uz uguns vel minuti un ieber gatava biezputra. Uz pannas apcep skelites sagrieztu speki un kubinos sagrieztus sipolus, ta lai spekim iztek tauki un sipoli zeltaini. Pievieno grapi pie biezputras. Samaisa. Liek biezputru cepama forma un ieliek sakarseta 200*t cepeskrasni un cep lidz zetaina. Biezputra iznak aromatiska, irdena un loti garsiga.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas