Putraimu biezputra ar senem

Sastāvdaļas

  • Putraimi-2 gl
  • Udens-4 gl
  • Spekis- 100 g
  • Senes-200 g
  • Sipols- 1 gab
  • Kiploks- 3-5 daivinas
  • Sals
  • Kimenes
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Grapi ielej udeni, pieber sali, uzvara, ieber putraimus un vara lidz gatavibai. Senes sagriez skelites, apcep ar sali un kimenem. Pieber piparus, pievieno sakapatu kiploku, patur uz uguns vel minuti un ieber gatava biezputra. Uz pannas apcep skelites sagrieztu speki un kubinos sagrieztus sipolus, ta lai spekim iztek tauki un sipoli zeltaini. Pievieno grapi pie biezputras. Samaisa. Liek biezputru cepama forma un ieliek sakarseta 200*t cepeskrasni un cep lidz zetaina. Biezputra iznak aromatiska, irdena un loti garsiga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi