Rīsi ar papriku un cūkgaļu

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 250 g rīsu
  • 2 vidējas paprikas
  • 800 g liesas cūkgaļas
  • 2 vidēji sīpoli
  • Eļļa,pipari,ķiploku sāls
  • Pusglāze ūdens
  • Tomātu mērce
  • Svaigs gurķis vai pētersīļi svaigi

Pagatavošana

50 min.
  1. Eļļā liek cepties gaļu.Liek vārīties ūdeni rīsiem,kad ūdens jau vārās liek rīsus ūdenī-vāra 17-20 min.Pēc tam nokāš.
  2. Sagriež šķēlītēs sīpolus un mazos gabaliņos papriku.
  3. Kad gaļa ir nedaudz apbrūnējusi,pievieno sīpolus un papriku,lai nedaudz apcepas,tad pievieno ūdeni lai viss kopā pasautējas 10 min.Tad pievieno novārītos rīsus un tomātu mērci pēc garšas.Pasniedz uz šķīvja grezno ar svaigu zaļo gurķi vai pētersīļu lapiņām.

Komentāri

susuriite 2012. gada 28. aprīlis 10:20
Es tomātu mērces vietā lieku kausēto sieru!
Alise 2010. gada 26. novembris 05:31
Super!
aija 2010. gada 26. novembris 05:29
Ļoti gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi