Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar papriku un cūkgaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 250 g rīsu
  • 2 vidējas paprikas
  • 800 g liesas cūkgaļas
  • 2 vidēji sīpoli
  • Eļļa,pipari,ķiploku sāls
  • Pusglāze ūdens
  • Tomātu mērce
  • Svaigs gurķis vai pētersīļi svaigi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Eļļā liek cepties gaļu.Liek vārīties ūdeni rīsiem,kad ūdens jau vārās liek rīsus ūdenī-vāra 17-20 min.Pēc tam nokāš.
  2. Sagriež šķēlītēs sīpolus un mazos gabaliņos papriku.
  3. Kad gaļa ir nedaudz apbrūnējusi,pievieno sīpolus un papriku,lai nedaudz apcepas,tad pievieno ūdeni lai viss kopā pasautējas 10 min.Tad pievieno novārītos rīsus un tomātu mērci pēc garšas.Pasniedz uz šķīvja grezno ar svaigu zaļo gurķi vai pētersīļu lapiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas