Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar papriku un cūkgaļu

2010. gada 24. novembris
Foto: Līga Veipa
Pagatavošana
50 min
1. Eļļā liek cepties gaļu.Liek vārīties ūdeni rīsiem,kad ūdens jau vārās liek rīsus ūdenī-vāra 17-20 min.Pēc tam nokāš.
2. Sagriež šķēlītēs sīpolus un mazos gabaliņos papriku.
3. Kad gaļa ir nedaudz apbrūnējusi,pievieno sīpolus un papriku,lai nedaudz apcepas,tad pievieno ūdeni lai viss kopā pasautējas 10 min.Tad pievieno novārītos rīsus un tomātu mērci pēc garšas.Pasniedz uz šķīvja grezno ar svaigu zaļo gurķi vai pētersīļu lapiņām.
Uz augšu