Biezpienplacmaize

Sastāvdaļas

  • BIEZPIENS 1KG
  • OLAS 5 GAB
  • SKAIBAIS KREJUMS 150ML
  • CUKURS 1glaze
  • Katrupelu ciete pec vajadzibas
  • Cepamais pulveris paris skipsnu
  • Sagatavojiet ari smilsu miklu pamatnei un noliect vesuma

Pagatavošana

60 min.
  1. panem smilsu miklu,kad atdzisusi,izrulle un uzliek uz pannas,kas parklata ar cepamo papiru,uztaisa mailinas ap pannas malaam. un tad liek visru biezpiena masu,kas sajaukta no minetajam sastavdalam. parkaisa ar kaneli. liek cepties uzsildita cepskrasni. gatava ir tad kad pamatne izcepusies un biezpiena augsa palikusi gaisi bruna

Komentāri

edgars 2010. gada 5. decembris 09:33
Kas ir "placmaize"? Ko ēd uz deju plača? Varbūt var iztulkot, jo es uz dejām neeju un nezinu vai ir vērts cept.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi