Kirsu maistro

Sastāvdaļas

  • 100 g balzams
  • 110 g kirsi bez kauliniem
  • 2 pacinas pudina pūlveris
  • Puss l. piens
  • 100 g sokolade

Pagatavošana

50 min.
  1. Vienā traukā saspaida ķiršus . Uziek lai silstas
  2. katlins ar pienu , lenam maisot pienu ber ieksa pudina pulveri un turpina maisit . Cita katlina
  3. ieliek ieksa sokoladi un karse to ta lai vina pakust , kad sokolade pietierkami pakususi ieliek uz 10 min. leduskapi . Kad pudins ir palicis biezaks liek klat saspaiditos kirsus . Pudina masu ieliek ledusskapi uz 20 min.
  4. Pudina masu ieliek kados traukos un uzlik ar karotu sokoladi . Katram traukam kur pudins lenam lej balzamu !

Komentāri

Agris 2011. gada 19. aprīlis 20:27
Laba recepte. PALDIES!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi