Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kirsu maistro

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g balzams
  • 110 g kirsi bez kauliniem
  • 2 pacinas pudina pūlveris
  • Puss l. piens
  • 100 g sokolade
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vienā traukā saspaida ķiršus . Uziek lai silstas
  2. katlins ar pienu , lenam maisot pienu ber ieksa pudina pulveri un turpina maisit . Cita katlina
  3. ieliek ieksa sokoladi un karse to ta lai vina pakust , kad sokolade pietierkami pakususi ieliek uz 10 min. leduskapi . Kad pudins ir palicis biezaks liek klat saspaiditos kirsus . Pudina masu ieliek ledusskapi uz 20 min.
  4. Pudina masu ieliek kados traukos un uzlik ar karotu sokoladi . Katram traukam kur pudins lenam lej balzamu !
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas