Paprika ar dārzeņiem un safrānu

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols (40g)
  • 1 zaļā, 1 sarkanā, 1 dzeltenā paprika ( pa 150g katra )
  • 1 ēd. karote olīveļļas (10g )
  • Nedaudz sāls
  • Svaigi malti baltie pipari
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Naža gals maltā safrāna
  • 1 zariņš timiāna
  • 125 ml sakņu buljona (vārīts no burkāna, selerijas, lociņiem, pētersīļiem, puķukāpostiem, brokoļiem, sīpola, tomāta ar garšvielām-krustnagliņu, laurlapu, ķiploku, pipariem, sāli, muskatriekstu)
  • 1 ēd. karote dažādu sasmalcinātu zaļumu

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolus notīriet, sagrieziet kubiņos. Papriku pārgrieziet uz pusēm, izņemiet serdes un sēkliņas, sagrieziet vienāda izmēra rombiņos. Sakarsējiet pannā olīveļļu, tajā apcepiet sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Pēc tam pievienojiet papriku rombiņus un nedaudz tos apcepiet kopā ar sīpoliem.
  2. Dārzeņiem pievienojiet garšvielas, pārlejiet ar sakņu buljonu. Sautējiet dārzeņus tā, lai tie neizšķīstu, sautēšanas beigās pievienojiet zaļumus.
  3. 4 porcijas.
  4. Uzturvērtība 1.porcijā : 57 kcaltauki 3 golbaltumvielas 2 gogļhidrāti 4 gMV nesatur

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni