Klijās panēta tilapija

Kolekcijas: Veģetārās
Klijas ir veselīgākas par miltiem un Latvijā ražotās klijas lieliski der zivju pannēšanai. Ekskluzīvā zivju garšviela no Drogheria & Alimentari (ar to man palīdzēja iepazīties receptes.lv) ir ļoti laba garšviela daudzām zivīm.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g saldētas tilapilas filejas (1 iepakojums parasti)
  • 1 ola
  • 3 ēd. k. kviešu kliju
  • 2 tējk. zivju garšvielu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivi atlaidina, nosusina.
  2. Apviļā sakultā olā un klijās.
  3. Cep sakarsētā eļļā no vienas puses. Tad apgriež, uzkaisa garšvielu un cep gatavu. Pēc tam uzliek uz sietiņa lai notek liekā eļļa un otrai pusei uzkaisa garšvielu. Pasniedz ar dažādu dārzeņu salātiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Alise 2010. gada 27. novembris 15:23
Laba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi