Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Klijās panēta tilapija

Klijās panēta tilapija
Kolekcijas: Veģetārās
Klijas ir veselīgākas par miltiem un Latvijā ražotās klijas lieliski der zivju pannēšanai. Ekskluzīvā zivju garšviela no Drogheria & Alimentari (ar to man palīdzēja iepazīties receptes.lv) ir ļoti laba garšviela daudzām zivīm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g saldētas tilapilas filejas (1 iepakojums parasti)
  • 1 ola
  • 3 ēd. k. kviešu kliju
  • 2 tējk. zivju garšvielu
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivi atlaidina, nosusina.
  2. Apviļā sakultā olā un klijās.
  3. Cep sakarsētā eļļā no vienas puses. Tad apgriež, uzkaisa garšvielu un cep gatavu. Pēc tam uzliek uz sietiņa lai notek liekā eļļa un otrai pusei uzkaisa garšvielu. Pasniedz ar dažādu dārzeņu salātiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes