Ar ķirbjiem ir tā- mani vienmēr ir mākušas šaubas par to pielietojamību. Garšot man ķirbji negaršo, gatavot tos es nemāku, likt kur tos parasti nav, bet tomēr visi manā ģimenē tos audzē.
Tad nu, tuvojoties Oktobra beigām un dažādiem svētkiem, nolēmu iepazīt ķirbi personīgāk.
Sāku meklēt receptes.
Nonācu pie secinājuma, ka daudzās receptēs nepieciešams ķirbja purē/biezenis, bet veikalā konservētu ķirbja biezeni es īsti neesmu atradusi.
Tā nu nolēmu gatavot visu pati, izrevidēju internetu un ķēros klāt.
Tad nu, tuvojoties Oktobra beigām un dažādiem svētkiem, nolēmu iepazīt ķirbi personīgāk.
Sāku meklēt receptes.
Nonācu pie secinājuma, ka daudzās receptēs nepieciešams ķirbja purē/biezenis, bet veikalā konservētu ķirbja biezeni es īsti neesmu atradusi.
Tā nu nolēmu gatavot visu pati, izrevidēju internetu un ķēros klāt.