Sākums > Receptes > Deserti

Kukurūzas pudiņš

2005. gada 4. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. * Lielā traukā sasmalcina kukurūzu – norīvē no vālītes pamatnes. No divām vidēja lieluma kukurūzas vālītēm jāiegūst aptuveni 2 tasītes sasmalcinātas masas.* Pievieno miltus, cukuru, sāli un piparus. Visu maisa, līdz iegūst viendabīgu masu.* Uzkarsē krāsniņu aptuveni līdz 2200C. * Citā traukā 3 minūtes maisa olu pulveri ar pienu, tad pievieno iegūto kukurūzas masu.* Pudiņu lej cepamajā formā, formu ievieto traukā ar karstu ūdeni, visu uz 30 minūtēm liek cepeškrāsnī, līdz pudiņa masa sabiezē. Uzturvērtība:Viena porcija satur 103 kcal.1 g tauku (t. sk. 1 mg holesterīna), 7 g olbaltumvielu,17 g ogļhidrātu (t. sk. 6 g vienkāršo cukuru) = 1,5 MV
Uz augšu