Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vasaras gaspačo

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 900 g nomizotu un rūpīgi sasmalcinātu tomātu bez sēklām
  • 1 zaļā paprika, sasmalcināta
  • 1 gurķis sasmalcināts
  • 250 ml tomātu sulas
  • 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka
  • 2 pilieni Tabasco mērces
  • 1 ēd. k. CANDEREL pulvera
  • 2 baltmaizes šķēles bez garoziņas
  • Bazilika lapiņas, sasmalcinātas
  • Ledus kubiņi
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Tomātus, papriku, gurķi liek dziļā katlā.
  2. Tomātu sulu, ķiplokus, Tabasco, Canderel, baltmaizi sakuļ viendabīgā masā līdz biezeņa konsistencei.
  3. Visu liek katlā un vāra 30–40 minūtes.
  4. Pašās beigās iemaisa bazilika lapiņas un ledus gabaliņus – pasniedz ar svaigu baltmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas