Komentāri par: Vienkāršā šokolādes kūka

Elīna Rašmane 2016. gada 11. novembris 17:06
Jau vairākas reizez esmu izmantojusi šo recepti, arī mainot šo un to, bet vienmēr iznākusi garda. Lai malas nebūtu sausas, es neizcepu vidu līdz galam, jo šokolāde kūkai atdziestot tāpat sacietē ;)
Edgars 2016. gada 14. jūlijs 01:09
Margarīna vietā droši var likt sviestu. Šokolādi tiešām jāņem rūgto (vismaz 70%). Cukuru var bērt mazāk, vai nu mazāk sviesta/margarīna. Taisīju ar mellenēm, pūdercukura vietā pasniedzu ar saldejumu kamērt kūka vēl silta(tad vidus mīksts), labi iet kopā (uzmanās varīgo zobu īpašnieki).
Gustavs Š. 2016. gada 13. februāris 20:03
Ņammīgi!
Iesaku šo recepti!
Amanda Grablovska 2016. gada 7. februāris 22:55
Tiešām sanāk ļoti garda.. Bet es tikai ieliku balto šokolādi ogu vietā....
MMMMMmmmmmm
Mareta 2015. gada 3. novembris 18:17
Man ļooti labi sanaaca paldies:)
Laura 2015. gada 6. jūnijs 19:06
Tiešām garšīga kūka, tikai cept vajadzēja ilgāk par norādīto laiku. Ogu vietā liku konservētu bumbieru gabaliņus un sanāca gardi. Nākamreiz gribētos pamēģināt ar ķiršiem.)
nora 2015. gada 29. aprīlis 16:27
man nevisai sanaca negarso maan
Monika 2014. gada 14. septembris 16:56
Labākā kūka ko esmu tisījusi
keita 2014. gada 18. augusts 11:14
ļoti, ļoti garda kūka
amandu 2014. gada 4. jūlijs 14:05
Izklausās ļoti garda , bet vai ogu vietā es varu likt banānus ? jo man ogas nav , bet ir tikai banāni :) ?
Anete 2014. gada 12. marts 11:24
Mājās nebija nevienu odziņu, tāpēc izdodmāju, ka varētu pielikt kokosriekstu skaidiņas un sanāca vienkārši superīgi.. paldies par receptīti.. :))
Marita 2014. gada 22. janvāris 16:44
Ļoti garda kūka :) recepte, kas pieļauj improvizāciju :)
Edgars 2012. gada 19. janvāris 13:26
Bij palikusi pus sokolades tafelite, visas sastavdalas liku uz aci un lai nebutu pa maz pieberu kakao pulveri, jastas ka kopa sanaks.
Rainers Greidans 2011. gada 8. decembris 22:09
Super kuka!Es apedu visu. Nam,nam...
ance 2011. gada 16. oktobris 14:06
super! paši tagad gatvaojam. tiko uzlikām cepties! Tads redzes ka buus... mikla bij garda ;)
Berni stava sajusma!!! pld par recepti
Dace 2011. gada 13. oktobris 01:45
Neliku kanēli un ogas, tumšās šokolādes vietā pieliku parastu šokolādi (piena) un arī sanāca ļoti laba. Vienīgi laikam nedaudz par biezu, jo kamēr izcepās vidus, apkārtne nedaudz palika sausa.
Santa 2011. gada 20. augusts 11:44
ideāla un ļoti garšīga kūka. ņam,ņam
Alise 2011. gada 18. augusts 14:33
Ideāla :)
Ļōti garda! Un tiešām nav sausa :)
Paldies, par šo recepti (sun)
Līva 2011. gada 16. augusts 22:47
Ļoti garda! Cepu stikla traukā ap cepampapīru. Baidījos, ka nesanāks, bet viss bija kārtībā - tikai mazliet ilgāk bija jācep.
Elīze 2011. gada 15. jūlijs 19:11
Ātri, vienkārši, garšīgi!
lenarts 2011. gada 4. jūlijs 01:53
vai svaigas ogas der ?
režka&madža 2011. gada 27. aprīlis 14:58
mmm, sjupā, garda.
eva 2011. gada 15. februāris 21:13
Ļoti laba! Tiešām vienkārši un ātri pagatavojama. Ir, kur piesiet dūšu! :)
Alisa 2010. gada 27. decembris 18:25
Tiešām sanāk garšīga un nav sausa!
diana 2010. gada 25. decembris 10:33
garda mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes