Cepti bumbieri ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 4 bumbieri
  • Kanēlis
  • 6 ēdamkarotes medus
  • Daži cepumi.(pēc izvēles)
  • 150 g biezpiena

Pagatavošana

20 min.
  1. Bumbierus pārgriež uz pusē,izgriež serdes.Uz katras bumbieru pusītes liek kaudzīti biezpiena,pārkaisa ar kanēli,pārlej 4 ēdamakarotes medus.Bumbierus liek cepamājā veidnē un sakarsē krāsni 180 grādu temperatūrā cep ampēram 10 minūtes.Tad bumbieru pusītes pārber ar sadrupinātiem cepumiem,liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 10 minūtes-kamēr bumbieri mīksti un virsiņas sāk zeltoties.Pasniedzot pārlaista ar atlikušo medu. :)

Komentāri

Zjenja 2011. gada 15. janvāris 22:04
Kas? Kas Notiks, d*bils esi.......buus saldaaks un viss......!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi