Burkani apelsinu glazura

Sastāvdaļas

  • 1 kg jauno burkanu (jo mazaki, jo gardaki)
  • 20 gr sviests
  • 2 ed.kar medus
  • 1 ed.kar svaigi spiestas apelsinu sulas
  • 2 ed.kar riveta apelsina mizinas
  • Saiskitis svaigu petersilu

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomazgat burkanus, ja tie nav jaunie tad nomizot mizinu. Panna liek sviestu, pievieno medu, apelinu sulu, mizinu un burkanus. Samaisit, Sutinat noslegta pannaa uz videjas liesmas 4-5 min. Pec tam parkaisit ar sasmalcinatiem petersiliem, apsalit pec garsas un pasniegt uzreiz.
  2. Labu apetiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi