Tortelīni - dārzeņu salāti

Sastāvdaļas

  • 500 grami tortelīni 250 grami saldētu burkānu un zirņu250 grami saldētu brokoļu1 vidējs blanšēts un nomizots tomāts½ sarkanā sīpola
  • Mērcei: 2 ēd. karotes sarkanvīna etiķa1 ½ ēd. karotes olīveļļas2 tējk. citrona sulas2 tējk. sinepes1 daiviņa saspiesta ķiploka¼ tējk. sāls¼ tējk. mati melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Tortelīni liek verdošā sālsūdenī un vāra saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, pievienojot nedaudz eļļas. Četras minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno saldētos zirņus, burkānus un brokoļus. Tortelīni ar dārzeņiem liek caurdurī, noskalo ar aukstu ūdeni un ļauj notecēt. Samaisa ar sasmalcinātu tomātu un sarkano sīpolu, pārlej mērci.
  2. 4 porcijas / 1 porcija ir ¾ tases
  3. Vienas porcija 280 kcal, 3 MV 39 g ogļhidrātu11 g olbaltumvielu 10 g tauku, no tiem 3 g piesātinātie tauki 37 miligrami holesterīna0,5 g sāls

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi