Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupelu bekona tortite

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 planas kupinata bekona skeles
  • 3 videji planas ripinas sagriezti kartupeli
  • 30 gr sviests
  • Malti melnie pipari
  • Sals
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Nem nelielu aluminija traucinu (cepsanai cepeskrasni) ar augstam malam.
  2. Liek vienu slani bekona, ta lai puse no skeles parkaras traucina malai arpuse, karto kartupelu slani, liek pikuciti sviestu, melnos piparus un atkal bekona skeles, tikai soreiz, lai nekas neparkaras pari traucina malinam un tad atkal kartupelus, sviestu, piparus - ta lidz traucins pilns (man sanak 3 kartas). Pedeja karta karto tikai kartupelus un sviestu, parklaj so pedejo kartu ar to bekonu, kurs tika ieklats traucina pasa sakuma. Nosledz traucinu ar aluminija karti un uz 1 st. 220 C.
  3. Kad iznem no cepeskrasns, servejama trauka liek apgazot aluminija traucinu otradi. Kartupelu kucina labi izslid no traucina un tai ir jabut smuki brunai.
  4. Labu apetiti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas