Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupelu bekona tortite

2010. gada 13. novembris
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
90 min
1. Nem nelielu aluminija traucinu (cepsanai cepeskrasni) ar augstam malam.
2. Liek vienu slani bekona, ta lai puse no skeles parkaras traucina malai arpuse, karto kartupelu slani, liek pikuciti sviestu, melnos piparus un atkal bekona skeles, tikai soreiz, lai nekas neparkaras pari traucina malinam un tad atkal kartupelus, sviestu, piparus - ta lidz traucins pilns (man sanak 3 kartas). Pedeja karta karto tikai kartupelus un sviestu, parklaj so pedejo kartu ar to bekonu, kurs tika ieklats traucina pasa sakuma. Nosledz traucinu ar aluminija karti un uz 1 st. 220 C.
3. Kad iznem no cepeskrasns, servejama trauka liek apgazot aluminija traucinu otradi. Kartupelu kucina labi izslid no traucina un tai ir jabut smuki brunai.
4. Labu apetiti!
Uz augšu