Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pangasijas suflē tomātu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg pangasijas filejas bez ādas
  • 2 lielas olas
  • 1 glāze piena
  • 5 ēd. karotes tomātu mērces
  • Sāls, svaigi maltie melnie pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180C*.
  2. Zivi sagriež 3-4cm lielos gabaliņos un cep uz pannas apmēram 6min. no abām pusēm.
  3. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pielej pienu, pieliek tomātu mērci un kārtīgi izmaisa.
  4. Cepamtraukā liek zivju gabaliņus un tos pārlej ar sakultajām olām.
  5. Liek cepeškrāsnī un cep 35-40min., līdz veidojas zeltaina garoziņa.
  6. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem.
  7. Kā laba piedeva šim ēdienam būs rīsi.
  8. Lai labi garšo!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas