Pangasijas suflē tomātu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg pangasijas filejas bez ādas
  • 2 lielas olas
  • 1 glāze piena
  • 5 ēd. karotes tomātu mērces
  • Sāls, svaigi maltie melnie pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180C*.
  2. Zivi sagriež 3-4cm lielos gabaliņos un cep uz pannas apmēram 6min. no abām pusēm.
  3. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pielej pienu, pieliek tomātu mērci un kārtīgi izmaisa.
  4. Cepamtraukā liek zivju gabaliņus un tos pārlej ar sakultajām olām.
  5. Liek cepeškrāsnī un cep 35-40min., līdz veidojas zeltaina garoziņa.
  6. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem.
  7. Kā laba piedeva šim ēdienam būs rīsi.
  8. Lai labi garšo!!!

Komentāri

Karīna 2010. gada 15. novembris 15:17
Man labāk garšo rīsi, kartupeļus reti ēdu.
Nākošreiz pagatavošu ar kartupeļiem.
Bet Jums, lai labi garšo!!!!
saule 2010. gada 14. novembris 18:19
ļoti ļoti gardi iznāca, tāda želejīga , saldena masa,a r garšīgu fileju, un ar vāritiem kartupeļiem kopā arī iet ideāli

tiešām gardi, un vienkārši :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi