Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pangasijas suflē tomātu mērcē

2010. gada 11. novembris
Foto: Karīna Burija
Pagatavošana
60 min
1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180C*.
2. Zivi sagriež 3-4cm lielos gabaliņos un cep uz pannas apmēram 6min. no abām pusēm.
3. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pielej pienu, pieliek tomātu mērci un kārtīgi izmaisa.
4. Cepamtraukā liek zivju gabaliņus un tos pārlej ar sakultajām olām.
5. Liek cepeškrāsnī un cep 35-40min., līdz veidojas zeltaina garoziņa.
6. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem.
7. Kā laba piedeva šim ēdienam būs rīsi.
8. Lai labi garšo!!!
Uz augšu