Zutis želejā(papildināta)

Sastāvdaļas

  • Zutis, dilles,burkāni, garšvielas pēc patikas

Pagatavošana

45 min.
  1. zutim novelk ādu, sākot no galvas atgriežot ādu aiz žaunu lokiem un tad novelk kā zeķi. sagriež gabaliņos 4-6cm. saišķi dilles bez kātiem sasmalcina, burkānus sagriež ripiņās (bagātīgi). visu liek sautējamā traukā (pīlē) pārlej ar ūdeni, pievieno garšvielas un cpeškrāsnī sautē 35-40 min. 180.gr. liek atdzist un saželēt.(Želatīnu nevajag). pasniedz ar karstu tostētu graudu maizi un zaļo sviestu.

Komentāri

MADONION 2010. gada 11. novembris 20:15
Jans
Paskaties Rītiņa priekšpēdējo riadījumu par zušiem, tad zināsi kā šiem novilkt ādu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi