Zandarta aukstā gaļa

Sastāvdaļas

  • Paša ķerts zandarts (kāds nu noķērās), dilles daudz, pāris burkānu, sāls. Santa Maria zivju garšviela. Želatīnu nevajag jo zandarts recē ļoti labi-tikai javāra obligāti arī galva

Pagatavošana

45 min.
  1. katliņā lieku palielu vīšķi dilles ar visiem kātiem, virsū iztīrītu zandartu ar visu galvu bez žaunām 1-1,5 kg. pārlej ar aukstu ūdeni uzvāra noputo un vāra ap 10-15 min. līdz gaļa sāk atlekt no asakas. zivi izņem padzesē un atasako, sagriež gabaliņos. buljonu nokāš, pievieno santa maria zivju garšvielu, ja vajag sāli un stienīšos sagriztu iepriekš novārītu burkānu, nedaudz pavāra.bļodiņās liek sagatavoto zivi un pārlej ar buljonu. padzesē ,liek leduskapī sastingt.

Komentāri

Ģirts ( Uldis) 2011. gada 20. novembris 09:55
ūdeni lej tā lai zivs būtu pilnībā apņemta,pēc tam ja buljons rādas pa daudz to var novārīt, tas būs kreptīgāks.
bro 2011. gada 18. novembris 18:19
Nebūtu slikti pateikt cik ūdens jālej uz 1.kg Zandarta?
Maija 2010. gada 12. novembris 14:34
Super garšīgi. Iesaku diabēta receptēm: zivs ir veselīga šādiem slimniekiem, bet vēl veselīgāka ir makšķerēšana svaigā gaisā. Varbūt autoram ir arī kāda zivs bildīte ko pielikt?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi