Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Zandarta aukstā gaļa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Paša ķerts zandarts (kāds nu noķērās), dilles daudz, pāris burkānu, sāls. Santa Maria zivju garšviela. Želatīnu nevajag jo zandarts recē ļoti labi-tikai javāra obligāti arī galva
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. katliņā lieku palielu vīšķi dilles ar visiem kātiem, virsū iztīrītu zandartu ar visu galvu bez žaunām 1-1,5 kg. pārlej ar aukstu ūdeni uzvāra noputo un vāra ap 10-15 min. līdz gaļa sāk atlekt no asakas. zivi izņem padzesē un atasako, sagriež gabaliņos. buljonu nokāš, pievieno santa maria zivju garšvielu, ja vajag sāli un stienīšos sagriztu iepriekš novārītu burkānu, nedaudz pavāra.bļodiņās liek sagatavoto zivi un pārlej ar buljonu. padzesē ,liek leduskapī sastingt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas