Komentāri
12
Jaunākie
Vecākie
sastāvdaļās minēts ir skābais krējums, bet pagatavošanā parādās saldais krējums. kurš tad īsti ir jāpievieno? vai arī tas nav tik svarīgi.
Vērtējums
Atbildēt
Laba recepte!
Vērtējums
Atbildēt
Iesaku visiem pamēģināt!
Vērtējums
Atbildēt
Labi!
Vērtējums
Atbildēt
Labu labais!
Vērtējums
Atbildēt
Patiesi garšoja!!!
Vērtējums
Atbildēt
Labs biezenītis !
Vērtējums
Atbildēt
Laba, noderīga recepte.
Vērtējums
Atbildēt
Laba recepte!
Vērtējums
Atbildēt
garšīgi un veslīgi
Vērtējums
Atbildēt
Garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Man ļoti garšo turku zirnīšu biezeņi un pastas
Vērtējums
Atbildēt