Manna&krejuma kuka

Sastāvdaļas

  • 1 glaze (200 ml) manna
  • 1 glaze milti
  • 1 glaze krejums
  • 1 glaze cukurs
  • 3 olas
  • 1 \2 t.k soda
  • Ievarijums,ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. manna un krejumu samaisit un atstat uz 1 stundu
  2. olas samaisit ar cukuru,pievienot manna ar krejumu,sodu un miltus,visu samaisit
  3. miklu ieliet ietaukota forma un cep cepeskrasni 40 min,180 grados
  4. kad kuka gatava izrotat ar ievarijumu un ogam ,bet var ari bez ta

Komentāri

inga 2012. gada 13. jūlijs 17:08
Receptite laba,kadu krejumu jalieto,svaigo vai skabo??
Mārtiņš 2011. gada 27. septembris 15:00
Ļoti vienkārši un garšīgi. Tācu parcik mana vecā krievu laika plīts nosaka pati savu temperatūru, tad man sanāca viņu cept, ja tā to var saukt, augstākā temperatūrā, bet tas nekas, tikai druksu piedega apakša un sāni, taču parcik to varēja ļoti vienkārši nogriezt nost, pēctam kūku apgriezu otrādi(tās virsma ir ideālā formā priekš šķīvja) un izmantoju to nogrizto apakšu kā augšu, uz kuras ideāli vareja noklāt ievārijumu un zemenes.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi