Cāļa fileja ar dorblu sieru

Cāļa fileja ar dorblu sieru
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 cāļa filejas
  • 50 g Dor blu siera
  • 20 g pistācijas riekstu
  • 50 g rīvmaizes
  • 1 ola
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Cāļa fileju nomazgā, iegriež lai izveidotos kabata, izklapē.
  2. Pilda ar sieru un riekstiem.
  3. Panē olā un rīvmaizē.
  4. Cep līdz zeltaini brūnai krāsai.Pasniedz ar rīsiem un dārzēņu salātiem
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi