Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļa fileja ar dorblu sieru

Cāļa fileja ar dorblu sieru

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 cāļa filejas
  • 50 g Dor blu siera
  • 20 g pistācijas riekstu
  • 50 g rīvmaizes
  • 1 ola
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cāļa fileju nomazgā, iegriež lai izveidotos kabata, izklapē.
  2. Pilda ar sieru un riekstiem.
  3. Panē olā un rīvmaizē.
  4. Cep līdz zeltaini brūnai krāsai.Pasniedz ar rīsiem un dārzēņu salātiem
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas