Komentāri par: Viegli pagatavojamas biezpiena bumbiņas

lina 2016. gada 16. oktobris 18:35
ļoti labi sanāca
Santa 2016. gada 24. septembris 19:52
Ta jau sanāca garšīgi un nekāda liela ķēpa nebija, bet cukurs priekš manis mazliet par daudz, līdz ar to par saldu. Domāju 200 gr būtu tieši laikā... Es runāju par cukuru :D :)
Paulai 2016. gada 12. jūlijs 13:07
1 ēdelīgai personai. Vai 2 mēreni ēdelīgām personām. vai 3 mazēdājiem. Vai 4 ņergām. ;)
bez komentāriem 2016. gada 29. jūnijs 13:54
bet kam vajag pievienot to sodu(cepemo protams) un vanīļas cukuru!?!
bez komentāriem 2016. gada 26. jūnijs 15:41
kas par recepti ņamm
Jānis 2016. gada 17. maijs 18:44
No kazas piena biezpiena loti loti garsigas bumbinas sanak
Egita 2016. gada 25. marts 17:49
Baigi labās bumbiņas sanāca. Es taisīju mazas bumbas un viss izcepās kā nākas :)
Reinis 2016. gada 3. marts 16:58
Cik daudz jaliek vanilas cukura? Isti nesapratu.
Zuzite 2016. gada 10. janvāris 20:21
Man sanāca ārpusē brūns iekšā jēls ar visu to ka taisīju mazās bumbiņas
Madara 2015. gada 27. oktobris 18:55
Paula, Tu nevari
Elvīra Piziča 2015. gada 27. oktobris 14:11
Man sakuma bumbinas neizcepas,jo bija parak lielas,pectam taisiju mazas tad viss bija kartiba!☺Paldies par recepti,manai mammai patika!☺
seba 2015. gada 14. oktobris 20:22
ļoti labi,bet man sanāca cietas bumbiņas
Dina Reisa 2015. gada 14. septembris 19:43
Ļoti gardas sanāca...man pietika milti viena glāze..
Rita 2015. gada 27. jūlijs 19:07
Vjg cept uz LĒNAS uguns lai paspej izcepties arīviducis/vai par mazs miltu.
Kristine 2015. gada 10. maijs 19:51
ļoti laba recepte un sanāca garšīgi
Daniels 2015. gada 22. marts 17:03
Man loti patika si recepte un bumbinas bija briniskigas.
elina 2015. gada 12. marts 15:08
kapec vidus paliek jels,man nesanaca
elina 2015. gada 12. marts 15:06
kapec vidus paliek jels,man nesanaca
Sofija 2015. gada 2. marts 16:48
Man pašai ir 10 gadi un patīk izmēģināt ko jaunu. Ieraudzīju šo recepti un domāju izmēģināt. Sanāca ļoti garšīgi. Bumbiņas bija zeltaini brūnas un garšīgas. Iesaku visiem!
Pavāre 2014. gada 31. decembris 13:48
Sanāk gardas uzkodas!
Alise 2014. gada 4. jūlijs 12:39
Mēklēju šo recepti un beidzot atradu!Paldies ka ielikāt!
Arita 2014. gada 29. jūnijs 17:24
Recepte sena un laba. Pie tam, mīklai var pievienot arī rozīnes, ja garšo.
Autora gramatika gan ,,iespārda''...
Dana 2014. gada 26. aprīlis 14:03
Loti garsigi bija un sanaca!
Viktorija 2014. gada 19. februāris 17:33
Gardi bet ne tāka bernība sanaca,un ne gluži bumbiņas,bet tik un tā-forši paldies par recepti ! :)
Simona 2013. gada 27. decembris 14:23
Bet kur jāliek cepamā soda te nav rakstīs?
Agija 2013. gada 17. decembris 15:26
Man iznaaca tieshi kaa arii gribeejaas un viirs loti slaveeja,aplaizija katru pirkstinju :D
Bet gribu jautaat vai taa ir jabut ka bummbinjas saakumaa iemetot ellaa,taas nosliikst lidz pasham dibenam un nedaudz medz piedekt pie katla dibena...vai tas ir normali?Bet peec 1 minutes tas tikai paceljaas augshaa :)) Paldies ..Gaidishu atbildi :)
Rometa 2013. gada 15. decembris 11:19
Paldies, ļoti labi sanāca. Tikai bumbiņa nedrīkst lielas taisīt, tad tās neizcepjas vidū, bet ja tādas, neliela valrieksta mīklas bumbiņas liek iekšā, tad smuki piepūšas un izcepas.
Daina 2013. gada 29. oktobris 11:34
es gatavoju jau 5 reizi! Cik garšigi,paldies par receptiti!
Balbono 2013. gada 17. oktobris 20:19
Manuprat garshigak butu ja tas bumbinjas pirms cepshanas ella apvala manna..
anete 2013. gada 5. oktobris 17:50
Mmm...........Cik garšīgas!!!Tnx par ideju!!!
inese 2013. gada 25. septembris 14:18
es tiko pabeidzu taisit un sanaca viss ka vajag loti garsigi! paldiess!
kika 2013. gada 22. septembris 14:51
ļoti labas sanāca
alisõõns 2013. gada 11. jūlijs 22:01
Man viss sagāja vienā putrā!!! :@
Lkm nevajadzēja visu likt kopa ;D
Gunta 2013. gada 21. jūnijs 23:38
Sanaca superigas! Berni teica,ir dievigas!! Paldies par recepti!
Aija 2013. gada 14. aprīlis 21:42
Loti garsigas sanaca,lieliska recepte!Paldies autoram :)
ani 2013. gada 16. marts 17:14
soda par daudz tev ilze,visuar meeru vajag
Airisa 2012. gada 13. oktobris 19:53
kas notiks ja uzkg ieliks 2olas/?
Saule 2012. gada 26. septembris 18:01
Vienkarsi super
Aija 2012. gada 21. jūlijs 19:25
vnk izcila recepte bus jaizmegina ...lai veicas ...
Rudolfs 2012. gada 14. jūlijs 13:16
°Loti labi paredos ka zvers.
Dagnija 2012. gada 28. maijs 21:05
Brīnisķīga recepte! Cepu pirmo reizi, un esmu ļoti priecīga ka izdevās lieliski! Iesku visiem! Sanāk videja izmēra bļodiņa ar LIELU kalnu :) :) :)
Lielum lielais paldies par recepti!
Sanija 2012. gada 19. aprīlis 16:22
Ļoti garšīgi !
arita 2012. gada 17. marts 20:04
loti labi
Lili 2012. gada 15. marts 21:28
un kur tad manna?????? vai var nelikt
lilita 2012. gada 24. februāris 13:59
Tu paņēmi vislielāko siltumu, apkārt apdega, vidū jēls, japaregulē mazāks siltums, izvārīsies vienmērīgi. Bumbiņas jāliek tad, kad eļļa jau vārās, bet ar pārējo piešausies!
lilita 2012. gada 22. februāris 23:51
pag pag-man vinjas beidzot uzpuutaaas lielas... manaaa pannnaa laime ar varbuut ieskatiiijaaas.....
lilita 2012. gada 22. februāris 23:48
man nekaaa nesanaaak-vidus jeeels :@
Pavārmeistars xD 2012. gada 18. februāris 11:43
Emmmm..nevar parastu eļļu ņemt? obligāti to tur vajag?
Ija 2012. gada 30. janvāris 15:42
Paula !Ja liels rīma, vienai personai un būs mazuma piegarša. ja skopule, veselam bataljonam pa pus bumbiņai pietiks ! Domā, cik tonnas mīklas būs no apmēram kilograma produktu !
Paula 2011. gada 3. oktobris 19:22
kā es varu zinat, cik personām ir domāta šī mīkla?
daniela 2011. gada 3. septembris 09:46
sanāca ļoti gardas un zeltainas bumbiņas!!
liels paldies par brinešķīgo recepti!!
Agnese 2011. gada 21. maijs 11:54
Loti garshiigi :))
Linda 2011. gada 29. aprīlis 08:53
..mazliet pārcentos ar miltiem, tomēr neskatoties uz to izdevās ļoti gardas bumbiņas, paldies par receptīti! =)
Dina 2011. gada 5. aprīlis 13:50
Pamēģināju-man ļoti garšoja un sanāca skaistas bumbiņas:))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes