Kartupeļu skaidiņas, ceptas

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Olas
  • Nedaudz miltueļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo kartupeļus un sarīvē uz rupjās rīves. Tad kartupeļu masai pievieno nedaudz miltu un sāls, un olu. Sakarsētā panā ar eļļu veido nelielas saliņas un apcep brūnas.

Komentāri

kristīne kārklņa 2009. gada 8. jūnijs 14:30
Es šito recepti saucu par kartupeļu pankūkām:)):)):))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi