Bojarskie pankūkas (rauga)

Sastāvdaļas

  • 250 g griķu miltu
  • 250 g kviešu miltu
  • 200 g piena
  • 200 g salda krējuma
  • 200 g skābā krējuma
  • 30 g rauga
  • 4 olas
  • 1 ēdamk. cukura
  • Naža gals sāls 50 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. No griķu miltiem un rauga (atšķaida remdenā pienā), iemaisa ieraugu un pārsegtu raudzē siltā vietā 40 – 60 min. Tad olu dzeltenumus ar sviestu, cukuru un sāli sakuļ, pieliek izsijātus miltus, maisot pielej skābo krējumu un pagatavo mīklu. Mīklu labi samaisa ar ieraugu. Raudzē vēlreiz. Pēc tam stingri saputo olu baltumus un saldo krējumu un iecilā mīklā. Uzcep mazas pankūkas un pasniedz ar skābu krējumu, sēnēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi