1. Ielikt vistas gaļu starp virtuves plēvītēm un ar gaļas āmuriņu nedaudz saplacināt. Tad to sagriezt gareniski vienādos gabaliņos (es griežu garenās strēmelēs, jo vēlāk uz iesmiem lieku „garmoškā”).
2. Bļodā salikt visas minētās sastāvdaļas marinādei un samaisīt. Pievienot vistu un atstāt marinēt uz 5-10 minūtēm (es marinēju vismaz 1-2 stundas, jo man patīk, ka gaļa labi savelkas ar marinādi. Var arī sagatavot vakarā visu un atstāt uz visu nakti ).
3. Ņemt 4 iesmus (arī tie vienreizējie koka irbuļi der) un sadurt vistu uz tiem. Tad cept uz grilla plāknes 4-5 minūtes no katras puses (var gadīties, ka vajaga arī mazāk laika).
4. Šito gaļu var pasniegt ar salātiem, bet es šodien pagatavoju 2 tomātus un 1 sīpolu sagrieztus ripās, 2 baklažānus sagrieztus garenās šķēlēs uz grilla. Dārzeņus pasniegdzu pārlietus ar nedaudz mērci, ko pagatavot tā: olīveļļa, sāls, pipari, svaigi, sasmalcināti pētersiļi, citrona sula samaisīt visu (var sakult blenderī).