Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Ķirbju salāti Helovīnā

Ķirbju salāti Helovīnā

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 skārdene melno pupiņu
  • 250 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
  • 1 smalkos gabaliņos sagriezts sarkanais sīpols
  • 100 ml smalki sakapātu pētersīļu
  • Salātu mērcei
  • 1 ēd. k. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 1 ēd. k. Dižonas sinepju
  • 1 ēd. kr. baltvīna etiķa
  • 3 ēd. kr. rapšu eļļas
  • 1 sarīvēta ķiploka daiviņa
  • ½ tējk. melno piparu
  • Šķipsna sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pupiņas noskalo.
  2. Ķirbjus liek vārošā ūdenī ar sāli un vāra 2-3 minūtes atkarībā no ķirbju gabaliņu lieluma. Tad izkāš un noskalo aukstā ūdenī.
  3. Pupiņas, ķirbjus, sīpolu un pētersīļus samaisa un liek bļodā vai izgrebtā ķirbī.
  4. Salātu mērces sastāvdaļas samaisa kopā un pārlej pāri salātiem. Patur salātus dažas stundas ledusskapī, ļaujot garšām sasūkties kopā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA