Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbju zupa Helovīnā

Ķirbju zupa Helovīnā

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
  • 1 gabaliņos sagriezts sīpols
  • 100 ml smalkās strēmelītēs sagriezta purava
  • 1 strēmelītēs sagriezta sarkanā paprika
  • 1 strēmelītēs sagriezts burkāns
  • 1 puravs
  • 1 paprika
  • 1 burkāns
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 ēd. k. karija pulvera
  • 2 tējk. Dansukker Farīna cukura
  • 1 l dārzeņu buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • 200 ml saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā sakarsē eļļu, pieliek kariju un Farīna cukuru. Pievieno ķirbi un sīpolu un viegli apcep.
  2. Pielej buljonu, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes.
  3. Izņem biezumus kopā ar daļu buljona no katliņa un sablendē, tad ielej atpakaļ. Pielej krējumu un uzsilda, bet nevāra. Pieber sāli un piparus.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar puraviem, papriku un burkāniem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA