Pasta ar brokoliem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Makaroni pec velesanas (uz 2 pers aptuveni 160-200gr)
  • 1 videejs brokolis
  • 1 videjs sipols
  • 1 kiploka daivina
  • 2 mazas ansova filejinas ellaa
  • 2 tomati
  • 1 gl sausais baltvins
  • Parmezans rivets
  • 3 ed kar olivella
  • Sals

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzsildita pannaa ar augstam malam ielej olivellu, pievieno kiploka daivinu un smakli sasmalcinatu sipolu. Tad pievieno ziedkopas sagrieztu brokoli (ne parak lielos gabalinos), kubinos sagrieztus tomatus, sali nedaudz, jo ansovu filejinas parasti ir pasalas, uzlej baltvinu, uzliek vaku un pasutina 15min., pievieno ansova filejinas - saspaida cepoties, lai nepaliktu zivs gabaini bet tada ka putrina, pievieno parmezanu un atkal uzliek vaku uz 3min. Tad no pannas iznem vairak par pusi brokolus, noliek malina. Esoso pannas saturu sablendere. Ja ir izveidojies pasauss blenderejums, blenderejot pievieno nedaudz varita udens. Kad tas izdarits, izveidoto masu iejel atpakal pannaa, pievieno nedaudz udeni un malina atliktos brokolus. Uzvara makaronus, gatavus nokaas un bez skalosanas ieber pannas saturaa, visu ruupiigi samaisa un pasniedz uzreiz ar paarkaisiitu parmezaana sieru.
  2. Labu apetiiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni