Vistas stibins rivmaize

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 vistas stilbini
  • 200 gr rupja rivmaize
  • Nedaudz petersili
  • 2 -3 ed kar. rivets parmezana siers
  • 1 maza kiploka daivina
  • Nedaudz sals un melnie maltie pipari
  • 1 ed.kar sezama seklinu
  • Olivella

Pagatavošana

30 min.
  1. Iesledz karseties cepeskrasni uz 200 gradiem. Vistas stilbinus atkaulo un no katra stilbina veido vienu veselu galas gabalinu. Liek malina. Pagatavo rivmaizes maisijumu. Sajauc rupigi visas sastavdalas: Rivmaizi, smalki sakapatus petersilus, sieru, loti siki sakapatu kiploku, sali, piparus un sezama seklinas. Atkauloto galinu iemerc ella un tad apvila sagatavotaja rivmaize. Liek karstaja cepaskrasni uz aptuveni 20 min.
  2. P.s. Sadi var cept ari vistas, jaunlopa un iellopa fileju (espejams ari cukgalu, nezinu - es to needu...)
  3. P.p.s. Ja grib cepr pannaa nevis cepesrasni, tad galina ir jamerc nevis ellaa, bet sakultaa olaa un tad cep uz pannas sakarseetaa ellaa cepsanai, lidz veidojas smuki zeltaina krasa.
  4. Labu apetiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni