Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Svaigie laša salāti

Svaigie laša salāti

FOTO: Depositphotos.com

Salātlapu svaigums un laša sātīgums - perfektiem salātiem :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 150 g mazsālītas laša filejas
  • 100 g svaigo salātu mix
  • 1-2 ēd. k. ķirbja sēklu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 1 šķipsna/s piparu
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Laša gabalus ierīvē ar sāli un pipariem, pievieno timiānu. Uz uzkarsētas pannas liek laša gabalus ar ādu uz leju. Cep no abām pusēm 10 min., 200 °C temperatūrā. Uz šķīvja kārto romiešu salātu lapas. Atsevišķi bļodā sajauc sāli, smilšērkšķus un olīveļļu. Kad lasis izcepts, tam noņem ādu, kārto uz salātu lapām un pārlej ar smilšērkšķu mērci. Dekorē ar plūmēm.
  2. Laša fileju sagriež palielos gabalos.
  3. Salātu lapas nomazgā, ja nepieciešams, saplūkā mazos gabalos.
  4. Lasi, salātus un sēklas liek vienā bļodā, pārber ar pipariem, pārlej ar olīveļļu un citrona sulu, viegli samaisa. Pagaršo, ja nepieciešams, papildina ar sāli un/vai pipariem.

    Labu apetīti!
    Lasi, salātus un sēklas liek vienā bļodā, pārber ar pipariem...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA