Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Slēgtais pīrāgs ar tunci

Slēgtais pīrāgs ar tunci

FOTO: Inese Šneidere

Kolekcijas: Veģetārās
Var ēst gan siltu gan atdzesētu. Ļoti gards otrajā dienā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 3 olas
  • 1/2 glāze/s majonēzes
  • 1 glāze/s krējuma
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • Milti
  • Pildījumam:
  • Rīsi
  • 3 bundžiņas konservu ar tunci savā sulā
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 6 šampinjoni
  • Majonēze
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakuļ olas, pievieno cepamo pulveri, sāli, majonēzi, krējumu, pievieno miltus, lai veidotos mīkla, kuras konsistence būtu kā ļoti biezam krējumam, lai to var liet.
  2. Pildījumam: izvāra nelielu daudzumu rīsu, apcep sīpolu, šampinjonus, samaisa ar rīsiem, tunci, pievieno masai klāt jēlu olu, sāli, nedaudz majonēzi ~ 2 ēd. k.
  3. Lej pusi no mīklas slēgtā, noņemamā tortes formā, citas nederēs, viducītī liek pildījumu, izlīdzina to, lai gar pašām maliņām tā nebūtu. Tad lej virsū otro mīklas pusi. Liek cepeškrāsnī, cep 200 grādos 45 - 50 min.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA