Var ēst gan siltu gan atdzesētu. Ļoti gards otrajā dienā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Mīklai:
3olas
1/2glāze/smajonēzes
1glāze/skrējuma
1/2tējk.cepamā pulvera
Milti
Pildījumam:
Rīsi
3bundžiņas konservu ar tunci savā sulā
1ola
1sīpols
6šampinjoni
Majonēze
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Sakuļ olas, pievieno cepamo pulveri, sāli, majonēzi, krējumu, pievieno miltus, lai veidotos mīkla, kuras konsistence būtu kā ļoti biezam krējumam, lai to var liet.
Pildījumam: izvāra nelielu daudzumu rīsu, apcep sīpolu, šampinjonus, samaisa ar rīsiem, tunci, pievieno masai klāt jēlu olu, sāli, nedaudz majonēzi ~ 2 ēd. k.
Lej pusi no mīklas slēgtā, noņemamā tortes formā, citas nederēs, viducītī liek pildījumu, izlīdzina to, lai gar pašām maliņām tā nebūtu. Tad lej virsū otro mīklas pusi. Liek cepeškrāsnī, cep 200 grādos 45 - 50 min.