Slēgtais pīrāgs ar tunci

Kolekcijas: Veģetārās
Var ēst gan siltu gan atdzesētu. Ļoti gards otrajā dienā.

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 3 olas
  • 1/2 glāze/s majonēzes
  • 1 glāze/s krējuma
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • Milti
  • Pildījumam:
  • Rīsi
  • 3 bundžiņas konservu ar tunci savā sulā
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 6 šampinjoni
  • Majonēze
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakuļ olas, pievieno cepamo pulveri, sāli, majonēzi, krējumu, pievieno miltus, lai veidotos mīkla, kuras konsistence būtu kā ļoti biezam krējumam, lai to var liet.
  2. Pildījumam: izvāra nelielu daudzumu rīsu, apcep sīpolu, šampinjonus, samaisa ar rīsiem, tunci, pievieno masai klāt jēlu olu, sāli, nedaudz majonēzi ~ 2 ēd. k.
  3. Lej pusi no mīklas slēgtā, noņemamā tortes formā, citas nederēs, viducītī liek pildījumu, izlīdzina to, lai gar pašām maliņām tā nebūtu. Tad lej virsū otro mīklas pusi. Liek cepeškrāsnī, cep 200 grādos 45 - 50 min.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi