Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Persiku pīrāgs

Persiku pīrāgs

FOTO: Inese Šneidere

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g margarīna
  • Milti
  • 6 ēd. k. krējuma
  • 0.5 tējk. cepamā pulvera
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 tējk. cukura
  • Pildījumam:
  • Konservēti persiki
  • Mērcei:
  • Konservētu persiku šķidrums
  • 2 ēd. k. Filadelfijas siera
  • 2 ēd. k. miltu
  • 2 olas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ņem mīkstu margarīnu, pievieno krējumu, cepamo pulveri, miltus liek pamazām, lai mīkla nesanāk par cietu, izmīca mīklu līdz tā nelīp pie rokām. Ja mīkla sanākusi par cietu, pievieno vēl krējumu.
  2. Izveltnē nedaudz un ar rokām liek iekšā formā, ar rokām līdzinot, izveidojot maliņas, pacēlumu pamatnei.
  3. Liek cepeškrāsnī un cep līdz pamatne gatava, bet ne brūna (min. 10-15 min. 180 gr.)
  4. Tad izņem un liek virsū šķēlēs sagrieztus persikus.
  5. Veido mērci no šķidruma, kurā bija persiki, pieliek 2 ēd. k. ar kaudzi Filadelfijas siera, 2 olas, samaisa, miltus un kārtīgi samaisa visu un pārlej ar šo mērci persikus.
  6. Liek cepties 180 gr. līdz gatavs, gatavību noteic pēc tā ka virspuse ir viegli apbrūnināta.

    Lai labi garšo!
    Liek cepties 180 gr. līdz gatavs, gatavību noteic pēc tā ka...

    FOTO: Inese Šneidere

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas