Medus kēkss

2010. gada 20. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Parasti kēkss gatvs jau apmēram pēc 40 min, lai gan daudz kas būs atkarīgs no formas un cepešakrāsns.
Pagatavošana
50 min
1. Izkausē margarīnu, pieliek klāt medu, uzmanīgi olas piekuļ klāt, skatās, lai nav masa par karstu, - samaisa.
2. tad pievieno krējumu, cepamo pulveri, cukuru, kanēli, sāli- labi samaisa,
3. Tad pieliek žāvētos augļus un riekstus tik daudz, cik nu kuram labāk tīk.
4. Liek klāt miltus, mīklai jābūt bieza krējuma konsistencē.
5. Liek formā, cep 200 grādu temperatūrā līdz gatvs. Gatavību pārbaudam iedurot kēksā koka zobu bakstāmo, ja sauss - tad gatavs.

Lai labi garšo!
Uz augšu