Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Medus kēkss

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Parasti kēkss gatvs jau apmēram pēc 40 min, lai gan daudz kas būs atkarīgs no formas un cepešakrāsns.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna
  • 200 g krējuma
  • 2 olas
  • Milti
  • 1 glāze/s cukura
  • 3 ēd. k. medus
  • Sāls - maza šķipsniņa
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. kanēlis 1-2 t.k
  • Žāvēti augļi pēc izvēles
  • Rieksti pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Izkausē margarīnu, pieliek klāt medu, uzmanīgi olas piekuļ klāt, skatās, lai nav masa par karstu, - samaisa.
  2. tad pievieno krējumu, cepamo pulveri, cukuru, kanēli, sāli- labi samaisa,
  3. Tad pieliek žāvētos augļus un riekstus tik daudz, cik nu kuram labāk tīk.
  4. Liek klāt miltus, mīklai jābūt bieza krējuma konsistencē.
  5. Liek formā, cep 200 grādu temperatūrā līdz gatvs. Gatavību pārbaudam iedurot kēksā koka zobu bakstāmo, ja sauss - tad gatavs.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA