Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pica ar fetu un mozarellu

2010. gada 19. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Uz pannas apcep smalki sagrieztus sīpolus līdz tie apbrūninās un liek uz picas pamatnes.
2. Fetu un mozarellu sagriež mazos kubiciņos un kārto uz picas.
3. Tomātu sagriež šķēlītēs un kārto uz picas.
4. Pēc garšas izjūtām var pievienot sāli vai kādu citu garšvielu, bet īpaši aizrauties nevajag, jo fetas siers piedod diez gan lielu sāļumu.
5. Liek cepeškrāsnī apt. 180 grādos un cep 25 min līdz pica ir apbrūninājusies.
6. Izceptu picu dekorē ar svaigu baziliku un rukolu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu