Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepts ābols ar biezpiena micīti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli āboli
  • Biezpiens 200gr
  • 2 olu dzeltenumi
  • Divas ēd.karotes skābā krējuma
  • Divas tēkarotes kartupeļu cietes
  • Vaniļas cukurs 1 tējkarote
  • Cukurs pēc katra garšas izjūtām (atkarīgs arī, cik skābi ir āboli)
  • Dzērvenes viena sauja
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus pārgriež uz pusēm, iztīra un izgrebj, lai ir vieta pildījumam. Biezpienu sajauc ar skābo krējumu, olu dzeltenumiem, cukuru, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, sasmalcina lielāko daļu no dzērvenēm un pievieno masai.
  2. Pannu iesmērē ar margarīnu cepšanai un kārto ābolu pusītes. Piepilda tās ar biezpienu un pa virsu izrotā ar atlikušajām dzērvenēm. Liek cepeškrāsnī un cep apm. 180 grādu temperatūrā 30 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas