Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras vēžu astītes saldskābā mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu jūras vēžu astīšu
  • 50 g kviešu miltu
  • 1 puravs
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • Kajennas pipari
  • Sāls
  • 150 g ananāsu sulas
  • 100 g ābolu vīna etiķa
  • 85 g cukura
  • 3 ēdamk. tomātu kečupa
  • 2 ēdamk. sojas mērces
  • 2 ēdamk. heresa
  • 1 ēdamk. miežu vai kukurūzas miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Astītes atkausē un apviļā miltu un sāls maisījumā. Puravu noskalo un ieslīpi sagriež plānās šķēlītēs. Papriku noskalo, sagriež sloksnītēs un ķiploku sasmalcina. Sajauc cukuru, vīna etiķi, soju, heresu, kečupu un maisot uzvāra. Mērci iebiezina ar ananāsu sulā iemaisītiem miltiem. Atsevišķi apcep jūras vēžu astītes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Atsevišķi apcep arī dārzeņus, tiem pievieno mērci, kajennas piparus un vēžu astītes. Ēdienu vēlreiz uzkarsē un pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA