Vēži alū

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 10 vēži
  • 0.5 l alus
  • 0.5 l ūdens
  • 1 ķiploks
  • 1 lauru lapa
  • Veseli melnie pipari
  • Majonēze
  • Krējums
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Noskalotus vēžus liek karstā sālsūdenī un pievieno pētersīļus, dilles, lauru lapu un melnos piparus. Visu aplej ar alu, maisot, vāra 8-10 min., līdz vēži paliek sarkani un pie kakla paradās plaisa. Uzvārītus vēžus atstāj nostāvēties šķidrumā, kurā tie vārījās. Pa to laiku sarīvē ķiploku, sasmalcina nedaudz dilles un pētersīļus, klāt pievieno krējumu un majonēzi. Vēžus pasniedz saliktus dziļā traukā ar ķiploku mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas