Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vēži alū

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 vēži
  • 0.5 l alus
  • 0.5 l ūdens
  • 1 ķiploks
  • 1 lauru lapa
  • Veseli melnie pipari
  • Majonēze
  • Krējums
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Noskalotus vēžus liek karstā sālsūdenī un pievieno pētersīļus, dilles, lauru lapu un melnos piparus. Visu aplej ar alu, maisot, vāra 8-10 min., līdz vēži paliek sarkani un pie kakla paradās plaisa. Uzvārītus vēžus atstāj nostāvēties šķidrumā, kurā tie vārījās. Pa to laiku sarīvē ķiploku, sasmalcina nedaudz dilles un pētersīļus, klāt pievieno krējumu un majonēzi. Vēžus pasniedz saliktus dziļā traukā ar ķiploku mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA