Tīģergarneļu salāti ar zemenēm

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g tīģergarneļu
  • 200 g garneļu
  • 40 g biešu lapiņu
  • 1 sarkanais sīpols
  • Olīveļļa
  • Mērcei
  • 300 g zemeņu
  • 1 laims
  • 1 bazilika zariņš

Pagatavošana

20 min.
  1. Tīģergarneles apcep olīveļļā. Garneles atkausē. Zemenes sagriež plānās šķēlītēs un daļu sablenderē kopā ar laima sulu. Sasmalcina sīpolu. Uz šķīvja pa kārtām liek zemenes un sīpolus, pa virsu uzklāj biešu lapiņas un tīģergarneles, blakus garneles. Salātus pasniedz ar bazilika lapiņām un zemeņu mērci.

Komentāri

Tikka 2011. gada 9. jūnijs 22:39
Te ir jau identiska recepte! http://www.chef.lv/index.php?ID=477&article=278&mode=2
Maija Grundule, restorāna Pūt, vējiņi! vecākā pavāre

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti