Omārs majonēzē

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g saldā krējuma
  • 125 g majonēzes
  • 2 olas
  • 1 citrons
  • Lapu salāti
  • 1 tējk. kaperi
  • 1 /2 tējk. konjaka
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Atdala omāra mīkstumu no cietās daļas. Dažus gabaliņus atliek dekorēšanai. Sakuļ saldo krējumu, pievieno olu dzeltenumus, majonēzi, cukuru, sāli, kaperus, citrona sulu un konjaku. Nomazgā un izklāj uz šķīvja salātu lapas, uz kurām liek omārus, ko aplej ar mērci. Pasniedz ar zaļumiem un dažiem atliktajiem omāru gabaliņiem.

Komentāri

tusnis 2010. gada 19. oktobris 14:49
joprojām nevar likties mierā ar saviem omāriem , gliemežiem un vilkzivīm.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas