Upeņu krēms

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes želatīna
  • 2 citronu sula
  • 250 ml upeņu sulas
  • Rīvēta citronu miziņa
  • 3 olas
  • 100 g cukura
  • 3 ēdamk. konjaka
  • 250 g saldā krējuma vanilīns

Pagatavošana

120 min.
  1. Izšķīdina želatīnu. Sulai pievieno citronu sulu un rīvētu miziņu. Olu dzeltenumus saputo ar 2/3 cukura, pamazām pievienojot sulas un citronu maisījumu. Kad cukurs izšķīdis, pielej konjaku un noliek ledusskapī. Kad krēms sāk biezēt, pieliek ar cukuru saputotus olu baltumus un saputotu krējumu. Viegli samaisa un uz brīdi noliek ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi