Komentāri
23
Jaunākie
Vecākie
Man arī biezpiena un olu proporcija liekas pārspīlēta olu virzienā. 3 olas uz 250 g biezpiena - tad jau tā ir omlete ar biezpienu un rozīnēm.
Vērtējums
Atbildēt
Jautājums tvnet - pēc kāda principa izvēlaties receptes, ko izcelt? Šī kļūdainā un apšaubāmā recepte jau nu nebūt tā vērta.
Vērtējums
Atbildēt
Ko darīt ar saldo krējumu?
Cukuru nevajag?
Cepamo pulveri nevajag?
Cik grādos jācep?
Ja gatavoju biezpiena sacepumu pirmo reizi - man ļoti daudz jautājumu rodas, lasot recepti, smalkāk jāapraksta process un ko ar sastāvdaļām darīt.
Cukuru nevajag?
Cepamo pulveri nevajag?
Cik grādos jācep?
Ja gatavoju biezpiena sacepumu pirmo reizi - man ļoti daudz jautājumu rodas, lasot recepti, smalkāk jāapraksta process un ko ar sastāvdaļām darīt.
Vērtējums
Atbildēt
Loti loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Tipiski latviesi! Ka tik kadu apkakat! Domu tacu jus sapratat arii ar visam drukas kludam.. kur probleema???
Vērtējums
Atbildēt
Tur rakstīt s ka vsr pagavatot 20min bet ja jacepj 20min un vel mikla jatsisa 10min
Vērtējums
Atbildēt
vai vispaar kads ir meginaajis so sacepumu?
ka ir izdewies?
p.s.kludas ir pielaujamas,vai tad Jus visi esat pabeigusi doktoraatu..? pati runaju 5 valodas..:p
ka ir izdewies?
p.s.kludas ir pielaujamas,vai tad Jus visi esat pabeigusi doktoraatu..? pati runaju 5 valodas..:p
Vērtējums
Atbildēt
Laumam 100 % taisnība. Lasīju un pie sevis domāju, kāda latvietim nejauka daba-par citiem ņirgāties. Es novērtēju jebkuru cilvēku, kas cenšas runāt citā valodā. :) Kāda nozīme tām mazajām kļūdām, ja iespējams saprtast par ko iet runa. Ar laiku nopulēs savas zināšanas un runās labāk par tiem nīdējiem. ;) Paldies par recepti, izskatās ekselenti. Noteikti var gatavot arī ar dažām ēdamkarotēm sviestiņa un saldo krējumu tik iemaisa iekšā masā. As they say-fat is flavour. ;)
Vērtējums
Atbildēt
tik daudz drukas kļūdas kur likt saldo krejumu, labi apetīti
wtf kas to rakstija bērns vai
wtf kas to rakstija bērns vai
Vērtējums
Atbildēt
a kaa ar cukuru?kur tas saldais krejums palika?
Vērtējums
Atbildēt
20minūtes cept-cik grādos?
Vērtējums
Atbildēt
No komentāriem tā arī īsti nesapratu, ir garšīgi, vai nav.
Vērtējums
Atbildēt
Ja cilvēks nav latvietis, tas neattaisno to, ka receptes sākotnējā variantā bija 7 olas uz 250 g biezpiena (tagad izlabots uz 3). Ar galvu vajag domāt, pirms ko raksta. Un galva nenāks par skādi ne latvietim, ne ukrainim, ne polim, ne krievam.
Vērtējums
Atbildēt
Paliidz Dievs shitai tautai..tikai vienu zin..kaa par cilveekiem n`irgaaties..varbuut cilveeks nav latvietis..varbuut tikai maacaas..by the way..tikai neviiz`iigi cilveeki smejas par citu kl´uudaam...taapeec pa visu pasauli izsijaati esam, ka neprot viens ar otru sadziivot
Vērtējums
Atbildēt
+1
Vērtējums
Atbildēt
+1
Vērtējums
Atbildēt
ko jus kliedzat.. drīz Ziemassvētki -
pasmaidīsim un būsim laipni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=81JBwEx_KZ8
Visiem-visiem daudz laimes un prieka!
pasmaidīsim un būsim laipni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=81JBwEx_KZ8
Visiem-visiem daudz laimes un prieka!
Vērtējums
Atbildēt
Nervu šūnas lai nu paliek, bet rakstīt gan jāmāk, ja skolā kaut vienu ziemu iets.
Vērtējums
Atbildēt
neuztrauceties ;) Nervu šūnas neatjaunojas ;))))
Vērtējums
Atbildēt
nju un ko vēl IETAUKUJOT?????
Vērtējums
Atbildēt
Superīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Ko darīt ar saldo krējumu 50gr?
Vērtējums
Atbildēt
Septiņas olas uz 250 g biezpiena????????
Vērtējums
Atbildēt