Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
23
Jaunākie Vecākie
Ē
Ēvalds Lācis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man arī biezpiena un olu proporcija liekas pārspīlēta olu virzienā. 3 olas uz 250 g biezpiena - tad jau tā ir omlete ar biezpienu un rozīnēm.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marianna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jautājums tvnet - pēc kāda principa izvēlaties receptes, ko izcelt? Šī kļūdainā un apšaubāmā recepte jau nu nebūt tā vērta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko darīt ar saldo krējumu?
Cukuru nevajag?
Cepamo pulveri nevajag?
Cik grādos jācep?
Ja gatavoju biezpiena sacepumu pirmo reizi - man ļoti daudz jautājumu rodas, lasot recepti, smalkāk jāapraksta process un ko ar sastāvdaļām darīt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
megija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tipiski latviesi! Ka tik kadu apkakat! Domu tacu jus sapratat arii ar visam drukas kludam.. kur probleema???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sanija lacite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tur rakstīt s ka vsr pagavatot 20min bet ja jacepj 20min un vel mikla jatsisa 10min
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kikkiii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai vispaar kads ir meginaajis so sacepumu?

ka ir izdewies?

p.s.kludas ir pielaujamas,vai tad Jus visi esat pabeigusi doktoraatu..? pati runaju 5 valodas..:p
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Beatrise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laumam 100 % taisnība. Lasīju un pie sevis domāju, kāda latvietim nejauka daba-par citiem ņirgāties. Es novērtēju jebkuru cilvēku, kas cenšas runāt citā valodā. :) Kāda nozīme tām mazajām kļūdām, ja iespējams saprtast par ko iet runa. Ar laiku nopulēs savas zināšanas un runās labāk par tiem nīdējiem. ;) Paldies par recepti, izskatās ekselenti. Noteikti var gatavot arī ar dažām ēdamkarotēm sviestiņa un saldo krējumu tik iemaisa iekšā masā. As they say-fat is flavour. ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
eriks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tik daudz drukas kļūdas kur likt saldo krejumu, labi apetīti
wtf kas to rakstija bērns vai
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a kaa ar cukuru?kur tas saldais krejums palika?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
h
hmmm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
20minūtes cept-cik grādos?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kriss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No komentāriem tā arī īsti nesapratu, ir garšīgi, vai nav.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laumam
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja cilvēks nav latvietis, tas neattaisno to, ka receptes sākotnējā variantā bija 7 olas uz 250 g biezpiena (tagad izlabots uz 3). Ar galvu vajag domāt, pirms ko raksta. Un galva nenāks par skādi ne latvietim, ne ukrainim, ne polim, ne krievam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laums
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paliidz Dievs shitai tautai..tikai vienu zin..kaa par cilveekiem n`irgaaties..varbuut cilveeks nav latvietis..varbuut tikai maacaas..by the way..tikai neviiz`iigi cilveeki smejas par citu kl´uudaam...taapeec pa visu pasauli izsijaati esam, ka neprot viens ar otru sadziivot
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
2
2 V
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
+1
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
2
2 V
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
+1
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
V
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ko jus kliedzat.. drīz Ziemassvētki -
pasmaidīsim un būsim laipni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=81JBwEx_KZ8

Visiem-visiem daudz laimes un prieka!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bb
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nervu šūnas lai nu paliek, bet rakstīt gan jāmāk, ja skolā kaut vienu ziemu iets.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mirdzei
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
neuztrauceties ;) Nervu šūnas neatjaunojas ;))))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mirdza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nju un ko vēl IETAUKUJOT?????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Ljudmila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Superīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko darīt ar saldo krējumu 50gr?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
.
...
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Septiņas olas uz 250 g biezpiena????????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes