Komentāri par: Bumbiņu skudru pūznis

Bērniem ļoooooti garšo! :) Bet ne tikai bērniem, arī man un citiem pieaugušajiem! :) Lai izdodas!
Laura 2015. gada 23. septembris 18:11
Var mierīgi iztikt arī bez sviesta, ļoti garšīgi, paldies.
Sinta 2014. gada 20. janvāris 19:10
Lieliska recepte, visi bija stāvā sajūsmā. Liels paldies.
Panna 2012. gada 30. novembris 10:23
Vai var arī nevārītu kondensēto pienu likt?
Karīina 2012. gada 16. oktobris 13:39
Ļoti garšoja man un pārējiem. Paldies par recepti :)
Anita 2012. gada 6. oktobris 15:18
Lieliskiiiiiiiii! :))
Inese 2012. gada 20. septembris 18:57
Loti laba receptite,super!!
Eduards 2012. gada 25. februāris 20:16
Vēl neesmu pagaršojis bet izskatās AWESOME

no desmit DESMīT
Ričījs 2012. gada 13. februāris 18:01
Cik daudz apmēram sanāk?? (gramos vai kilogramos)??? :)
Sintija 2011. gada 15. novembris 11:07
Paldies par recepti. Izmēģināju, sanāca ļoti garšīgi. :)
Izabella 2011. gada 15. oktobris 12:35
uz cik cilveekiem tas sanaak??? es gribu skolaa majturiibaaa uztaisiit! mums jaataisa desertus!
aguciz 2011. gada 15. augusts 11:43
nezinu, nesvēru :))
šķipsniņu apmēram
Elīna 2011. gada 15. augusts 11:41
cik daudz likt citronskābi ?
Vineta 2011. gada 20. februāris 04:40
Es teiktu ka ka cepumi Selga tomēr ir ejošie cepumi daaaauuuudzās receptēs!Laikam viņos ir kaut kas:)
Aija K. 2011. gada 3. februāris 17:07
Paldies, ļoti garšīgi! Pamēģināju ar Selgas šokolādes cepumiem,visiem garšoja.tikai dārgi gan sanāca - četri lati, bet veikalā var nopirkt pa 2 ls.
Anna 2011. gada 3. janvāris 04:57
Sviestu var arī mikroviļņu krāsnī ātri izkausēt (kādas 30sec un gatavs)
Diāna 2010. gada 30. decembris 13:44
Lieliska recepte mani mīļie aplaizija pat blodu
aguciz 2010. gada 18. novembris 21:51
Aiga, nē, visu maisa ar roku, tikai pašus cepumus samaļ blenderī, lai masa vienāda
Aija 2010. gada 9. novembris 12:52
;)
Aija 2010. gada 9. novembris 12:52
Liels paldies par UZSKATĀMO recepti :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes