Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu biezputra "minanda"

2010. gada 14. oktobris
Foto: Gita Ozola
Pagatavošana
40 min
1. Nomizojam kartupeļus un liekam uz palielas uguns vārīties.
Foto: Receptes.lv
2. Kamēr vārās kartupeļi tikmēr nomizojam burkānu un sīpolu.
Foto: Receptes.lv
3. Sīpolu sagriežam mazās, mazās daļiņās un burkānu sarīvējam, liekam uz pannas sviestā cepties.
Foto: Receptes.lv
4. Kamēr burkāni un sīpoli cepās tikmēr nokāšam un sastampājam kartupeļus un pievienojam tiem pienu tik daudz, cik katram garšo.
Foto: Receptes.lv
5. Kad kartupeļi sastampāti tad pievienojam apceptos burkānus un sīpolus. Visu samaisām.
6. Pasniedzam ar to, kas pašam šķiet piemērots.
7. Lai labi garšo. :)
Foto: Receptes.lv
Uz augšu