Pankuku lazanja

2010. gada 12. oktobris
Foto: Senducis
Pagatavošana
75 min
1. sakuliet olas, miltus, sali un udeni.
2. pana kuras diametrs ir apmeram 26 cm, sakarset ellu. Izcepiet 5 pankukas..
3. tomatus nomazgajiet un sagrieziet skeles.momazgajiet petersilus un mazakos katinus sasmalciniet.Sarivejiet sieru.Samaisiet krejumu ar 2/3 siera.
4. Cepeskrasni uzkarsejiet lidz 200 gradiem
5. Nomizojiet sipolus un smalki sagriziet un 1 ed.k. ellas cepiet zeltaini brunus..pievienojiet atlikuso ellu, sveistu un oregano..Cepiet taja malto galu, lidz ta klust drupana un bruna, pieberiet sali, piparus, petersilus.
6. tortes veidne, kuras diametrs ir 24 cm, ieklajiet permanta papiru un liekat pirmo pankuku.Tai virsu 1/4 malto galu, tomatus un krejuma maisijumu un parliekat otru pankuku.ta turpiniet, kamer visas sastavdalas ir izlietotas.pedeja karta ir pankuka.to parkaisiet ar atlikuso sieru..
7. cepiet cepeskrasni 30 min. 180 gradu tem..
Uz augšu