Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pankuku lazanja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • Miklai: 100 g miltu, 1/4 l udens, sals, 2 olas
  • Pildijumam: 2 galigi tomati, 1 saiskitis petersisu, sals u pipari
  • 200 g Siera, 200 g skaba krejuma, 3 videji sipoli
  • 2 ed. k. olivellas, 1 tej.k. sviesta
  • 300 g. maltas lielopu galas
  • 2 tejk. kalteta oregano
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. sakuliet olas, miltus, sali un udeni.
  2. pana kuras diametrs ir apmeram 26 cm, sakarset ellu. Izcepiet 5 pankukas..
  3. tomatus nomazgajiet un sagrieziet skeles.momazgajiet petersilus un mazakos katinus sasmalciniet.Sarivejiet sieru.Samaisiet krejumu ar 2/3 siera.
  4. Cepeskrasni uzkarsejiet lidz 200 gradiem
  5. Nomizojiet sipolus un smalki sagriziet un 1 ed.k. ellas cepiet zeltaini brunus..pievienojiet atlikuso ellu, sveistu un oregano..Cepiet taja malto galu, lidz ta klust drupana un bruna, pieberiet sali, piparus, petersilus.
  6. tortes veidne, kuras diametrs ir 24 cm, ieklajiet permanta papiru un liekat pirmo pankuku.Tai virsu 1/4 malto galu, tomatus un krejuma maisijumu un parliekat otru pankuku.ta turpiniet, kamer visas sastavdalas ir izlietotas.pedeja karta ir pankuka.to parkaisiet ar atlikuso sieru..
  7. cepiet cepeskrasni 30 min. 180 gradu tem..
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas