Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta paprika mērcē

Pildīta paprika mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 mazas saldās paprikas (var dažādās krāsās)
  • 2 sīpoli
  • 370 g maltās gaļas
  • 1 glāze/s vārītu rīsu
  • 1 ēd. k. rīvēta Krievijas siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Mērcei:
  • 300 g liellopu gaļas buljona
  • 50 g asās tomātu mērces
  • 100 g saldā krējuma
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Paprikai nogriež "cepurīti", to smalki sagriež. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, zaļumus, paprikas gabaliņus, sajauc ar rīsiem un garšvielām un samīca.
  2. Sapilda masu iztīrītā paprikā. Pildītos piparus sakārto katlā, katru pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  3. Karstu buljonu un tomātu mērci samaisa, pārlej pākstīm, aizvāko un sautē.
  4. Gatavās paprikas pākstis izņem no katla, liek dziļākā traukā.
  5. Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pārlej paprikai.

    Lai labi garšo!
    Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas